پنج شنبه, 27 مهر 1396

مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان با قهرمانی واحد تربت جام به اتمام رسید.

به گزارش روابط عمومي واحد گناباد این مسابقات که از روز شنبه 23 بهمن ماه با حضور 12 واحد و به میزبانی واحد گناباد برگزار گردید پس از برگزاری 20 بازی و با قهرمانی واحد تربت جام به پایان رسید.
همچنین واحد گناباد مقام دوم و قوچان مقام سوم مسابقات را از آن خود کردند و کاپ اخلاق نیز به واحد نیشابور رسید.
در پایان این مسابقات 82 گل از خطوط دروازه ها عبور کرد و میانگین 4/1 گل برای هر بازی ثبت شد که نشانگر سطح بالای این مسابقات از لحاظ فنی می باشد.
همچنین باتوجه به همکاری خوب سرپرستان،مربیان وبازیکنان و همچنین قضاوت مناسب داوران کشوری این مسابقات بدون هیچگونه درگیری و تنش خاصی برگزار گردید و تنها 56 کارت زرد (میانگین هربازی 2/8 کارت زرد )و فقط 2 کارت قرمز از جیب داوران خارج گردید.
لازم به ذکر است فنی ترین بازیکن مسابقات نیز از واحد تربت جام انتخاب شد.

حاضرين در سايت