پنج شنبه, 27 مهر 1396
صعود تيم كوهنوردي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد به قله دماوند-شهريور95
نائب قهرماني واحد مشهد در مسابقات تنيس روي ميز قهرماني كاركنان استان
مسابقات هندبال قهرماني دانشجويان استان

مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان با قهرمانی واحد تربت جام به اتمام رسید.

به گزارش روابط عمومي واحد گناباد این مسابقات که از روز شنبه 23 بهمن ماه با حضور 12 واحد و به میزبانی واحد گناباد برگزار گردید پس از برگزاری 20 بازی و با قهرمانی واحد تربت جام به پایان رسید.
همچنین واحد گناباد مقام دوم و قوچان مقام سوم مسابقات را از آن خود کردند و کاپ اخلاق نیز به واحد نیشابور رسید.
در پایان این مسابقات 82 گل از خطوط دروازه ها عبور کرد و میانگین 4/1 گل برای هر بازی ثبت شد که نشانگر سطح بالای این مسابقات از لحاظ فنی می باشد.
همچنین باتوجه به همکاری خوب سرپرستان،مربیان وبازیکنان و همچنین قضاوت مناسب داوران کشوری این مسابقات بدون هیچگونه درگیری و تنش خاصی برگزار گردید و تنها 56 کارت زرد (میانگین هربازی 2/8 کارت زرد )و فقط 2 کارت قرمز از جیب داوران خارج گردید.
لازم به ذکر است فنی ترین بازیکن مسابقات نیز از واحد تربت جام انتخاب شد.